A Rákoskerti Lemaradás T.S.Sz. E. június 23-án, negyedik alkalommal rendezte meg a Merzse mocsár éjszakai teljesítménytúráját, melyen több, mint négyszázan vettek részt az ország minden pontjáról.

Ez örömteli szám a rendezőségnek, főleg azért, mert a túrázók között egyre több rákoskerti, szám szerint 85 fő nevezett be, de szép számmal képviselték magukat a rákoshegyiek is, anyukák, apukák- gyerekekkel. Főleg a kisebbik távot, a 10 kilométerest választották és sikeresen is teljesítették. A jó hangulathoz az út során frissítő üdítők, nápolyi, dinnye és a célban finom zsíroskenyér és primőrök is hozzájárultak. Négyszázhuszonöten vehették át a célba a megérdemelt díjazást, oklevelet és kitűzőt.

Itt szeretnénk köszönetet mondani Riz Levente polgármester úrnak, Fohsz Tivadar alpolgármester úrnak, Horváth Tamás alpolgármester úrnak, Szabó Katalin képviselő asszonynak, Hatvani Zoltán képviselő úrnak, Rózsahegyi Péter képviselő úrnak, a Rákoskerti Polgári Kör azon tagjainak, akik segítségükkel hozzájárultak a rendezvény sikeres lebonyolításához.

Kedves Rákoskertiek!

Egyesületünk augusztus 12-én rendezi meg a IV. Horváth Előd lecsófesztivált (lecsófőző versenyt). Mindenkit szeretettel várunk! Akik a főzőversenyen szeretnének indulni (csapatok-baráti körök), kérjük regisztráljanak július 25-ig a következő e-mail címen: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy Lakos Ágnes 06 20 345-2630

Rákoskerti Lemaradás T.S.Sz.E