2017. augusztus 12-én immár negyedik alkalommal került megrendezésre Rákoskerten a Horváth Előd lecsófőző verseny.

A Rákoskerti Lemaradás S. E. által szervezett rendezvény a helyi lakosság körében egyre népszerűbb, most 18 bátor csapat mérte össze a tudását és számtalan érdeklődőt vonzott az esemény. A finom ételeket öttagú zsűri bírálta és a legjobbnak a Rákoskerti Nyugdíjas Klub csapatának a Micsuda Lecsóda által főzött retró lecsónak ítélte oda az Arany Fakanalat. Az idén is sok különleges étel került tálalásra, ami a verseny végére az utolsó kanálig elfogyott. A vidám hangulathoz hozzájárult a pörgős zene, az ízes pálinkák kóstolása és az égiek kegye is.

A rendezvény sikerét köszönjük támogatóinknak, továbbá a csapatoknak és az érdeklődőknek a részvételt. Jövőre ugyanitt!

Egyesületünk 2017.október 21-én, szombaton egy kirándulással egybekötött ingyenes Merzse-mocsár bemutatót szervez, melyre szeptember végéig várja az érdeklődők jelentkezését. Bemutatásra kerül a mocsár múltja és jelene, élővilága. A tervezett indulás 21-én, 10 órakor a rákoskerti vasútállomásról történik, a túra időtartama 4-5 óra, a gyaloglási táv 4-5 km.

Jelentkezés: e-mail:This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Tel: 20/3452630

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!