Beváltott ígéret

Nem szoktunk a képviselőjelöltek programjából idézni, de ezt most nem hagyhattuk ki:

  1. október elején jelent meg Hatvani Zoltán választási programja, amiben egy érdekes részt olvashattunk. Ebből idézzük a következő mondatokat:

„Legelső fejlesztés a körzetben egy kerekes-székes gyermek mindennapi közlekedését segítő beruházás, amit a főváros helyett mi fogunk megvalósítani:

  • Járdafelújítás a Sáránd utcában a Rákoskert sugárút és a Postamester utca között, így biztosítható lesz a Rákoskert sugárúton élő gyermek biztonságos közlekedése”
  1. október végére a Kerti Levél szerkesztőségébe is megérkezett egy meghívás, mely során az újraválasztott képviselő hivatalosan is átadta a megígért járdát. Az átadás során elhangzott, hogy nagyon sok helyen kell még megújítani a járdákat a körzetben, de ennek a szakasznak a megépítése erkölcsi kötelessége volt az önkormányzatnak.
    Ezek után már csak remélni tudjuk, hogy a következő öt évre megígért összes fejlesztés megvalósul, hiszen ez mindannyiunk érdeke!

A rossz idő beállta előtt az önkormányzat még próbált néhány apróbb kérést is teljesíteni:
• a bejelentések alapján a közterületről kivágtak 27 db. kiszáradt fát
• az Ököl utca tetején kitakarították az övárkot, ami mellé 5 db. facsemetét is elültettek. Ha a fák megmaradnak, akkor jövőre folytatják a területen az ültetést
• kihelyeztek egy új szemetest a Nyomdász utca és a Bodonyi utca sarkára, amit a Parkgondnoki Szolgálat fog ezentúl üríteni
• elkészült a „vandál biztos” szaletli a Vida-domb tetején

Kategória: Uncategorized | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.